Selami Başer, şarkılarla anıldı Selami Başer, şarkılarla anıldı

Havaların ısınmasıyla birlikte park ve bahçeleri dolduran vatandaşlar için estetik ve şık dokunuşlar yapan Sincan Belediyesi, aynı zamanda da ağaçlandırma, budama, yabani ot temizliği gibi hizmetlerde bulunuyor. Yeşil alan dokusunu artırmaya ve korumaya özen gösteren Sincan Belediyesi ekipleri, Sincanlıların nefes alabilecekleri parkların bakımlarını yapıyor; çim biçme, toprak havalandırma ve gübreleme, çiçeklerin arasındaki kuru otların temizlenmesi, çapalama ve yürüme yollarını engelleyen dalların temizlenmesi gibi işlemleri gerçekleştiriyor.

Yeşilin her tonunun bulunduğu Sincan parklarında sadece çevre düzenlemesi ve yeşil alan çalışmaları değil aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için de çalışmalar sürüyor. Çocukların daha rahat, güvenli ve konforlu bir ortamda oynamalarına dikkat eden Sincan Belediyesi, çocuk parklarını da yaza hazırlamayı ihmal etmiyor. Sincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, parklarda bulunan çocuk oyun alanlarında zemin kumlama, tesviye çalışması ve arızalı oyuncakların tamirat işlemlerini yapıyor.

Başkan Ercan: “Gelecek nesillere emanet edeceğimiz doğayı korumalıyız”

Cıvıl cıvıl bir yaza hazırlanan Sincan’da çalışmaların büyük bir titizlik ve özveriyle yapıldığını belirten Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Ekiplerimiz ağaçlarımızın budama ve bakımlarını büyük bir özenle gerçekleştiriliyor. Parklarımız yaza hazır hale getiriliyor. Gelecek nesillere emanet edeceğimiz doğayı korumalıyız. Biz de bunun için durmadan çalışıyoruz.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi