Keçiören'de yenilik rüzgarı esiyor Keçiören'de yenilik rüzgarı esiyor

Sincan’ın marka değerini yükselten ve Başkente değer katan Sincan Park şimdiden vatandaşların gözdesi oldu. Sincan Belediyesi’nin mega projelerinden biri olarak adından söz ettiren Sincan Park’ın açılışı 18 Mayıs’ta büyük bir konser ve çeşitli etkinliklerle gerçekleşecek.

300.000 m2’lik alanı ve içerisinde bulunan faaliyet noktalarıyla görenleri hayran bırakan Sincan Park, açılış öncesinde ziyaretçi akınına uğramaya başladı bile. Sadece Sincanlılar değil, bütün Ankara için nefes alınacak ve keyifli vakit geçirilecek huzur ortamını sağlayan Sincan Park, çocuklar için de çeşitli spor ve oyun alanları barındırıyor.

ÇEVRE DOSTU TASARRUFLU PARK

Vatandaşlardan tam not alan Sincan Park, aynı zamanda tam bir çevre dostu. Akıllı enerji sistemleriyle donatılan parkta, çevreci aydınlatma ve sulama sistemi kullanılıyor. Bu şekilde az suyla çok verim esası gözetilen Sincan Park, enerji verimliliğine de katkı sağlıyor. Başkan Murat Ercan’ın çevre hassasiyeti gözeterek titizlikle ortaya koyduğu bu proje, gelecek nesillere daha yeşil ve sağlıklı bir doğa bırakmayı amaçlıyor.

ÇOCUKLAR BU PARKA BAYILIYOR 

Sincan Park’ı hem aileler hem çocuklar çok sevdi. İçerisinde büyük bir oyun parkı bulunan Sincan Park’ta çocuklar oyuncakların keyfini doyasıya çıkarırken, sportif faaliyetlerle de gençler sosyalleşiyor.  Kimi uçurtma uçuruyor, kimi bisiklet sürerek spor yapıyor. Aileler de çocukların heyecanına ortak oluyor, yeşillikler arasında piknik yapan aileler yürüyüş yaparak bahar mevsiminin tadını çıkarıyor.

7’den 70’e herkese hitap eden Sincan Park’ta mesire yerleri, halı saha, basketbol, voleybol, tenis sahaları, bisiklet ve yürüyüş yolları, mescit, büfe gibi vatandaşların spor yapabileceği ve ihtiyaçlarını karşılayabileceği alanlar mevcut.

18 MAYIS’TA MANGA KONSERİYLE AÇILIYOR

Gecesi ayrı gündüzü ayrı güzel Sincan Park’ın resmi açılışı 18 Mayıs’da gerçekleşecek. Gençlerin hayran olduğu Manga Grubu’nun konser vereceği açılış programında gün boyu vatandaşlar için çeşitli etkinlikler olacak. Sincanlıların büyük bir heyecanla beklediği açılışta çocuklar için de animasyon gösterileri yapılacak. Etkinlikler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda da devam edecek.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Muhteşem dönüşüm hikayesine yakinen şahitlik etmek isteyen tüm Ankaralıları 18 Mayıs’ta Sincan Park'ın açılışına bekleriz.” diyerek vatandaşları davet etti.

Kaynak: Haber Merkezi