Ankara'da bataklıktan akıllı parka dönüştürülen "Sincan Park" hizmete açıldı Ankara'da bataklıktan akıllı parka dönüştürülen "Sincan Park" hizmete açıldı

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İşçi ve emekçilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi, hak ve taleplerinin korunması için verdikleri mücadelede yalnız olmadıklarının altını çizen Şahin, işçilerin yanında olduklarını belirtti.

Şahin, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Değerli Mamaklı İşçi Kardeşlerim, Mamak Belediye İşçilerimiz; Sizler, toplumumuzun temel direği, emeğin en değerli temsilcilerisiniz.  Mamak'ın güzelliklerini ve kalkınmasını sağlayan; azminiz, emeğiniz, alın terinizle Mamak'ı daha yaşanabilir bir kent haline getiren sizlersiniz. İşçi sınıfının hak ve taleplerinin korunması, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve adil bir düzen sağlanması için verdiğiniz mücadelede yalnız değilsiniz. Bu mücadelede dayanışma içinde, birlik olmak bizi daha güzel yarınlara taşıyacak. Bu güzel yarınlar için Mamak Belediye Başkanı olarak, işçi kardeşlerimizin her zaman yanındayım."

Whatsapp Image 2024 05 01 At 16.52.00

Muhabir: Merve US ACIOĞLU